Beeld door Kevin Headley

UPDATE De ‘Klimaatveranderingestafette Fotowedstrijd 2023’: Deelname boven verwachting!

Bijna 70 mensen hebben een foto ingestuurd die te maken heeft met de klimaatverandering. De organisatie is enthousiast om dit aantal, want het geeft vooral aan dat er dus tóch Surinamers zijn die geven om ons klimaat. En ook dat zij zich wel degelijk bezighouden met klimaatverandering en alles daaromheen.

Met deze fotowedstrijd wilde de organisatie indirecte prikkels geven aan Surinamers om oog te hebbeb voor de klimaatverandering in Suriname, te observeren en eventueel tot actie te komen. ‘Wat is mijn eigen bijdrage aan klimaatverandering en hoe kan ik die verbeteren?’

Nu gaan de juryleden met alle ingezonden foto’s aan de slag om een selectie te maken. De moeite van de deelname waarderen wij enorm!

De uitslag is op vrijdag 25 augustus 2023 en zal worden bekend gemaakt via onze website en socialemediakanalen. De 10 (tien) beste foto’s worden gepubliceerd via onze website Klimaatveranderingestafette.sr

De organisatie bedankt alle deelnemers voor het meedoen, het verder delen van de Facebookposts en het verder verspreiden via WhatsApp en dergelijke.

Blijf onze Facebookpagina volgen en registreer je ook op de nieuwsbrief van de website.

Wij zijn nog niet klaar met het creëren van meer klimaatbewustzijn in Suriname.

MAY THE BEST PICTURE WIN!

/